Nathalie Verheggen is klinisch psychologe en integratief psychotherapeute (i.o.). Zij is sinds 2020 werkzaam als ambulant psychologe. Daarnaast is ze sinds 2019 werkzaam als psychologe bij Zorggroep Sint Kamillus (Bierbeek), waar ze te maken krijgt met veel verschillende problematieken.

Nathalie is gespecialiseerd in de behandeling van burn-out, stressklachten, depressieve klachten en verslaving. Ze behandelt jongvolwassenen en volwassenen vanuit een integratief kader. De
integratieve psychotherapie combineert de verschillende vormen van psychotherapie en gaat er van uit dat ieder mens een unieke benadering nodig heeft, afhankelijk van zijn/haar waarden, overtuigingen, omgeving en geschiedenis. De aanpak zal derhalve verschillen afhankelijk van de factoren die het evenwicht en het welzijn verstoren. 

Elke begeleiding of therapie start met een verkennend gesprek, waarin ruimte wordt gemaakt voor uw vragen en verwachtingen. Op basis van dit kennismaking kan er een verdere begeleiding volgen of, indien aangewezen, in gezamenlijk overleg een geschikte doorverwijzing.

Nathalie is lid van de VVKP (Vlaamse vereniging van klinisch psychologen) en de VVGT (Vlaamse vereniging voor gedragstherapie). Haar visumnummer is 279650 en haar erkenningsnummer bij de Psychologencommissie is 922124171.

Nathalie is op woensdag werkzaam in de praktijk. Een afspraak maken kan telefonisch (0478 75 11 15) of per mail (nathalie.verheggen@gmail.com).